Συνταγή: Μωσαϊκό με φυστίκι Αιγίνης και λευκή σοκολάτα – Δεν αντιστέκεται κανείς

Αυτό το μωσαϊκό με φυστίκι Αιγίνης και λευκή σοκολάτα του Δημήτρη Μιχαηλίδη είναι το ,. Με πλούσια γεύση και εύκολη εκτέλεση, η συνταγή αυτή αναβαθμίζει το κλασικό μωσαϊκό, προσφέροντας έναν υπέροχο συνδυασμό από λευκή σοκολάτα, φυστίκι Αιγίνης και με την ιδιαίτερη γεύση της πραλίνας φυστίκι.

Συνταγή: Μωσαϊκό με φυστίκι Αιγίνης και λευκή σοκολάτα – Δεν αντιστέκεται κανείς

Υλικά:

Συνταγή: Μωσαϊκό με φυστίκι Αιγίνης και λευκή σοκολάτα – Δεν αντιστέκεται κανείς

Εκτέλεση:

  1. Σε ένα μπολ, βάζουμε τη λευκή σοκολάτα, το βούτυρο, το ζαχαρούχο γάλα και τη φυστίκι πραλίνα. Λιώνουμε το μείγμα στα μικροκύματα ή σε μπεν μαρί, ανακατεύοντας μέχρι να ομογενοποιηθεί.
  2. Προσθέτουμε τα χοντροσπασμένα φυστίκια Αιγίνης και τα μπισκότα πτι-μπερ, ανακατεύοντας απαλά με μια μαρίζ, μέχρι να ενσωματωθούν καλά στο μείγμα.
  3. Αδειάζουμε το μίγμα πάνω σε μια λαδόκολλα και το διαμορφώνουμε σε σχήμα κορμού.
  4. Βάζουμε τον κορμό στο ψυγείο για 1-2 ώρες, μέχρι να σφίξει και να πάρει σταθερή υφή.
  5. Αφού περάσει ο χρόνος, βγάζουμε τον κορμό και τον γαρνίρουμε με τα αλεσμένα φυστίκια Αιγίνης.
  6. Κόβουμε σε φέτες και απολαμβάνουμε το υπέροχο γλυκό μας!

Αυτό το μωσαϊκό με φυστίκι Αιγίνης είναι ιδανικό για τις γιορτές ή για να προσφέρετε ένα γλυκό που θα εντυπωσιάσει την οικογένεια και τους φίλους σας!

Exit mobile version