ΣΥΡΙΖΑ: Τον Σωκράτη Φάμελλο προτείνουν για πρόεδρο Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στη θέση Τσίπρα

Για τη θέση της αντιπροέδρου της Βουλής προτάθηκε η Όλγα Γεροβασίλη - Διονύσης Καλαματιανός και Σία Αναγνωστόπουλου έχουν προταθεί για Γραμματείς της ΚΟ

Τον Σωκράτη Φάμελλο φαίνεται να πρότεινε ομόφωνα η Πολιτική Γραμματεία  του ΣΥΡΙΖΑ για πρόεδρο της ΚΟ του κομμάτος στη θέση του Αλέξη Τσίπρα.

Αντιπρόεδρος στη Βουλή, σύμφωνα με πληροφορίες, προτάθηκε  η Όλγα Γεροβασίλη, για την οποία φαίνεται να υπάρχει συμφωνία από όλες τις τάσεις, ενώ οι Διονύσης Καλαματιανός και η Σία Αναγνωστόπουλου έχουν προταθεί για Γραμματείς της ΚΟ, χωρίς να έχουν ακόμη καταλήξει.

Η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ που ξεκίνησε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη. Η διαδικασία ξεκίνησε με εισήγηση της γραμματέως του κόμματος, Ράνιας Σβίγκου.  Μετά τη Ράνια Σβίγκου τον λόγο πήρε ο Γιώργος Βασιλειάδης, ο Κώστας Ζαχαριάδης, ο Παύλος Πολάκης αλλά και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να μιλήσουν όλοι οι παρευρισκόμενοι ώστε να καταθέσουν την άποψη τους.

Από τα πρώτα στελέχη που έφτασαν στην Αγίου Κωνσταντίνου νωρίς το μεσημέρι ήταν ο Νάσος Ηλιόπουλος, ο Νίκος Φίλης, ο Ευκλέιδης Τσακαλώτος, ο Πάνος Λάμπρου, ενώ λίγο αργότερα έφτασε ο Αλέξης Χαρίτσης, η  Έφη Αχτσιόγλου, η Ρένα Δούρου και ο Διονύσης Τεμπονέρας.

Έφη Αχτσιόγλου
Διονύσης Τεμπονέρας
Ρένα Δούρου
Νάσος Ηλιόπουλος
Νίκος Φίλης
Ράνια Σβίγκου και Γιώργος Βασιλειάδης
Σία Αναγνωστοπούλου
Αννέτα Καββαδία
Θανάσης Θεοχαρόπουλος
Αλέκος Φλαμπουράρης
Κατερίνα Νοτοπούλου
Γιάννης Ραγκούσης
Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου
Νίκος Παππάς
Πάνος Ρήγας
Ελένη Συμεωνίδου
Θεοδώρα Τζάκρη
Χρήστος Σπίρτζης
Κώστας Ζαχαριάδης

 

Απλοί πολίτες και  ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώθηκαν στην Αγίου Κωνσταντίνου και πολλοί από αυτούς  φώναζαν «τον Αλέξη θέλουμε».

Η Ολγα Γεροβασίλη μπαίνοντας στα γραφεία απάντησε «και εμείς αλλά…» .

Όλγα Γεροβασίλη

Έναν μικρό διάλογο με κάποιους πολίτες είχε και ο βουλευτής Χανίων, Παύλος Πολάκης.

Την ώρα που έφτασε του φώναξαν «μην αλλάξεις ποτέ, να τα λες έτσι. Μην κανεις πίσω ποτέ» και ο βουλευτης του ΣΥΡΙΖΑ φώναξε «δεν εκαμα πίσω ποτέ».

Exit mobile version