Τα 4 ζώδια που θα ερωτευτούν μέσα στον Μάιο

Τα τυχερά ζώδια που θα ερωτευτούν τον Μάιο είναι τέσσερα. Αν ανήκετε σε ένα από αυτά ετοιμαστείτε να ζήσετε όμορφες στιγμές. Είναι μήνας μοιραίων εξελίξεων στα ερωτικά μας!

 

Τα 4 ζώδια που θα ερωτευτούν μέσα στον Μάιο

 

Η βασική ανάγκη του Μαΐου είναι να νιώσουμε ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά, δένοντας γερά την άγκυρα στο σίγουρο λιμάνι μας. Οι συνθήκες δεν θα είναι πάντα και τόσο ευνοϊκές για να το πετύχουμε αυτό.

Αιγόκερως

Ο Μάιος ξεκινά με τον Ερμή να είναι φαινομενικά ανάδρομος στον τομέα του ωροσκοπίου σας που αντιπροσωπεύει τον έρωτα, τη χαρά, τη δημιουργία. Ένα κύμα νοσταλγίας σας παρασύρει σε σκέψεις, επικοινωνίες ή και συναντήσεις που έχουν άρωμα παρελθόντος και διαπραγματεύεστε μία επανασύνδεση, η οποία σκάει ξαφνικά, από εκεί που δεν το περιμένατε.

Στις 7/5 η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα, περνά στο ζώδιο του Καρκίνου, στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας και η βαθύτερη ανάγκη σας για την πορεία του Μάη, θα είναι η αναθέρμανση, η συντροφικότητα αλλά και η δέσμευση. Στα αισθηματικά σας αναμένονται στιγμές ικανοποίησης, πληρότητας και δε θα λείψουν και οι σταθερές αποφάσεις για την πορεία μίας σχέσης.

Ακόμα και αν είστε ελεύθεροι και δεν περιμένατε κάτι από το παρελθόν σας, ο μήνας έχει τις ευκαιρίες του για ερωτική ανανέωση, ενώ από τις 16/5 η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Ταύρου εγκαινιάζει μία νέα ετήσια περίοδο μεγάλων ευκαιριών στα ερωτικά.

Τα 4 ζώδια που θα ερωτευτούν μέσα στον Μάιο

 

Καρκίνος

Ο Μάιος ξεκινά με μία σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού που ξυπνά τα ανομολόγητα πάθη, τους κρυφούς έρωτες και όλα όσα προσπαθούσατε να κρύψετε και από τον ίδιο σας τον εαυτό! Στις 7/5 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου σας βάζει σε μία περίοδο ουσιαστικής ερωτικής αναγέννησης. Μαγνητίζετε όποιο άτομο βάλετε στόχο, τονώνεται η αυτοπεποίθησή σας και έχετε και τα τυχερά σας.

Αν είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο, παίρνετε μία σημαντική ερωτική δικαίωση και όλα αρχίζουν να μπαίνουν σε μία πιο σταθερή πορεία. Αν είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας, ξαφνικές γνωριμίες σπάνε την ρουτίνα σας αν είσαι ελεύθεροι ενώ αν είστε δεσμευμένοι, ετοιμαστείτε για εκπλήξεις από το ταίρι σας. Αν είστε Καρκίνος του 3ου δεκαημέρου οι τελευταίες ημέρες του Μάη, σας βρίσκουν αναζωογονημένους και έτοιμους να πάρετε αυτό που θέλετε στα αισθηματικά.

Τα 4 ζώδια που θα ερωτευτούν μέσα στον Μάιο

 

Ιχθύες

Μήνας γεμάτος συναίσθημα ο Μάιος για το ζώδιο σας και πράγματι σε αυτή την ανοιξιάτικη περίοδο θα δείτε άνθιση στα ερωτικά σας. Είτε προσδοκάτε μία επανασύνδεση, είτε την βελτίωση της ήδη υπάρχουσας σχέσης σας ή μία νέα γνωριμία, το σύμπαν θα συνωμοτήσει για να σας εκπληρώσει τις επιθυμίες σας.

Αναθεωρείτε πολλές καταστάσεις του παρελθόντος, έχετε επικοινωνίες και συναντήσεις που βγάζουν στην επιφάνεια συναισθήματα που νομίζατε ότι δεν θα βιώνατε ξανά, ενώ με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο -στον 5ο Ηλιακό σας οίκο- είναι βέβαιο ότι δίνονται ευκαιρίες για φλερτ, ερωτική ικανοποίηση, απόλαυση χαρά!

Κερασάκι στην τούρτα ο Δίας, που από τα μέσα του μήνα θα κινείται στο ζώδιο του Ταύρου, προσφέροντας πιπεράτες ευκαιρίες για νέες γνωριμίες.

Υδροχόος

Στο ξεκίνημα του Μαΐου μπορεί η σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού να διεγείρει το φόβο και την ανασφάλεια για το μέλλον, πολλοί από τους στόχους σας να αλλάζουν ή και να ανατρέπονται, όμως στα αισθηματικά σας μπορείτε να περάσετε πράγματι πολύ καλά. Ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων ως τις 7/5 και από τον 5ο ηλιακό σας οίκο ανανεώνει τις συνθήκες στα αισθηματικά και προσφέρονται πιο γενναιόδωρα οι ευκαιρίες για φλερτ, διασκέδαση αλλά και ερωτική ικανοποίηση. Μία νέα αισθηματική γνωριμία μπορεί να σας συναρπάσει και να αναπτερώσει το ηθικό σας.

Exit mobile version