Τα Σκόπια επιμένουν ανθελληνικά: “Ευχαρίστησα τον Πάπα εκ μέρους όλων των Μακεδόνων πολιτών”- Δήλωση της υπέρ – εθνικίστριας προέδρου Σιλιάνοφσκα μετά την επίσκεψη στο Βατικανό

Όποιος πιστεύει ότι το ξεκουρέλιασμα της Συμφωνίας των Πρεσπών από την νέα ηγεσία ήταν προεκλογικά και εξακολουθεί να είναι και μετεκλογικά ένα πυροτέχνημα, είναι βαθιά νυχτωμένος!

Οι υπερ-εθνικιστες του VMRO, που κατέκτησαν και την προεδρία και την κυβέρνηση, θεωρούν πυλώνα της πολιτικής τους την εξαφάνιση της εν λόγω Συμφωνίας, γιατί, απλούστατα, πιστεύουν ότι στην εμμονή τους αυτή οφείλουν και την πανηγυρική εκλογή τους!

Πιστή, λοιπόν, σε αυτή την γραμμή, η πρόεδρος Σιλιάνοφσκα επανήλθε δριμύτερη, για να ευχαριστήσει τον Πάπα, που την εδέχθη στο Βατικανό.

“Ευχαριστώ τον Ποντίφικα εκ μέρους όλων των Μακεδόνων πολιτών ” τόνισε η Σιλιάνοφσκα σε ανάρτηση της μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης στο Βατικανό. Και …έπεται συνέχεια!…

«Ηταν τιμή μου να συναντήσω τον Ποντίφικα σήμερα. Ευχαριστώ τον Αγιότατο για την αποφασιστικότητά του να επιδιώξει την ειρήνη στον κόσμο και να συνηγορεί υπέρ των φτωχών του κόσμου. Εκ μέρους όλων των Μακεδόνων, τον ευχαρίστησα για τη στήριξή του στην ευρωπαϊκή ολοκλήρωση των Δυτικών Βαλκανίων»

Διαβάστε επίσης:

Επιμένει στις προκλήσεις η Σιλιάνοφσκα: Αποκαλεί την χώρα της σκέτο «Μακεδονία» στην επίσημη προεδρική ιστοσελίδα!

Exit mobile version