Θανάσης Τζήλος : Μην δείξετε το πρόσωπό μου-βίντεο-

«Δεν θα ήθελε να περάσει προς τα έξω η εικόνα ενός στραπατσαρισμένου ανθρώπου», είπε στο OPEN
Συνεχίζονται οι εξετάσεις στον 35χρονο διαιτητή Θανάση Τζήλο μετά την επίθεση των τραμπούκων, που τον έστειλαν στο νοσοκομείο  ιδιαιτέρως πάνω στο γόνατο, το οποίο δέχτηκε αρκετά χτυπήματα. Ο ίδιος είναι αποφασισμένος να επιστρέψει πιο δυνατός από ποτέ, στέλνοντας παράλληλα και το μήνυμα ότι όσοι κινούνται στο σκοτάδι, δεν τρομάζουν τον ίδιο και την ελληνική διαιτησία.

Μιλώντας αποκλειστικά στο Open TV, ο Θεσσαλός ρέφερι, τόνισε ότι «μόλις γίνω καλά, θα μιλήσω για όλους και για όλα», αφήνοντας να εννοηθεί ότι γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις, σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε έξω από το σπίτι του. «Δεν θα ήθελε να περάσει προς τα έξω η εικόνα ενός στραπατσαρισμένου ανθρώπου, για να μην νομίζουν ότι κέρδισαν» λέει ο Θανάσης Τζήλος, που είναι αποφασισμένος να σταθεί στα πόδια του και να επιστρέψει.

Οι Αρχές, έχουν πάρει κατάθεση από τον 35χρονο διεθνή διαιτητή, ο οποίος δίνει και συμπληρωματικές καταθέσεις, που συνθέτουν τον φάκελο της υπόθεσης.
Μιλώντας μεταξύ άλλων και στο περιβάλλον του, αλλά και σε στελέχη της ΕΠΣ Λάρισας τόνιζε ότι δεν είναι διατεθειμένος να παρατήσει τη διαιτησία, αλλά κι ότι θα προσπαθήσει να προλάβει τα αγωνιστικά τεστ των διαιτητών στο σεμινάριο που θα γίνει 30/1-1/2.
Ζήτησε να μην δείξουν το πρόσωπο του τώρα, για να μην παρουν την ικανοποίηση εκεινοι που του επιτέθηκαν αλλά υποσχέθηκε ότι θα μιλήσει όταν σταθεί και πάλι στα πόδια του. «Δεν πρεπει να τους περάσει», δήλωσε χαρακτηριστικά
 

 

Συντετριμμένοι οι γονείς του Θανάση Τζήλου βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του μαζί με τη σύζυγό του Ελένη και άλλους οικείους. Αίσθηση ωστόσο προκάλεσε η δήλωση του πατέρα του Λαρισαίου διαιτητή, κ. Δημήτρη Τζήλου, ο οποίος ανέφερε ότι πριν από έναν περίπου μήνα άγνωστοι είχαν σπάσει το παρμπρίζ του (δικού του) αυτοκινήτου, στη συνοικία των Αμπελοκήπων όπου διαμένει, ενώ κατά το πρόσφατο παρελθόν είχαν προβεί και σε άλλου είδους φθορές. Όπως χαρακτηριστικά είπε «εδώ και ενάμιση χρόνο βρίσκω σπασμένα τα λάστιχα του αυτοκινήτου μου. Πριν από έναν μήνα άγνωστοι έσπασαν με σφυρί το παρμπρίζ».

Exit mobile version