Θανατηφόρο δυστύχημα στη Βούλα: “Κόντρες” έκαναν οι δύο μηχανές, που θέρισαν την ανυποψίαστη γυναίκα

“Κόντρες” έκαναν οι δύο μηχανές που σκότωσαν την άτυχη και ανυποψίαστη γυναίκα, σε ένα τραγικό δυστύχημα, που έγινε χρονιάρες μέρες!

Ας δούμε τα νεότερα πιο αναλυτικά:

Το σενάριο, οι δύο μηχανές που παρέσυραν και σκότωσαν την 72χρονη γυναίκα στη λεωφόρο Καραμανλή στη Βούλα, να έκαναν κόντρα, εξετάζουν οι αστυνομικές Αρχές, την ώρα που αναζητούν τον δεύτερο αναβάτη ο οποίος μετά το δυστύχημα εξαφανίστηκε. Ο πρώτος, 27 ετών, νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο.

Οι Αρχές συλλέγουν βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής προσπαθώντας να διαπιστώσουν την πορεία των δύο μηχανών αλλά και να εντοπίσουν στοιχεία για την ταυτότητα της πρώτης μηχανής, ώστε να βρεθούν στα χνάρια του οδηγού της.

Παράλληλα, μέσα από μαρτυρίες που έχουν συλλέξει, φαίνεται πως οι δύο μηχανές έρχονταν από το φανάρι, η μία δίπλα από την άλλη με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Η πρώτη έριξε την 72χρονη στο οδόστρωμα και συνέχισε την ξέφρενη πορεία της ενώ η δεύτερη πέρασε πάνω από την άτυχη γυναίκα τραυματίζοντάς την θανάσιμα στο κεφάλι.

Το χρονικό της τραγωδίας
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης, περίπου στις 19:20, στη λεωφόρο Καραμανλή προς Σούνιο και στο ύψος της οδού Διός. Σύμφωνα με το notia.gr, η τραγωδία σημειώθηκε όταν η γυναίκα επιχείρησε να διασχίσει το δρόμο. Η άτυχη ηλικιωμένη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο, όμως φέρεται να πέθανε ακαριαία.

Η ηλικιωμένη γυναίκα ήταν μαζί με τον σύζυγό της, με τον οποίο περπατούσαν και γυμνάζονταν συχνά μαζί. Αμφότεροι είχαν καλή φυσική κατάσταση. Η γυναίκα, γνωρίζοντας καλά τον δρόμο, κοίταξε πολύ προσεχτικά και αφού δεν είδε κανένα όχημα ξεκίνησε να τον διασχίζει.

Ξαφνικά εμφανίστηκαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα οι δύο μηχανές που είχαν ξεκινήσει από το φανάρι.

Exit mobile version