Το παραδέχτηκε επιτέλους η Μαρία Ιωαννίδου: «Έκανα σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα το διάστημα που ήμουν με τον…»

Την αγαπημένη ηθοποιός Μαρία Ιωαννίδου σε πρόσφατη συνέντευξη της στο πάρτι γενεθλίων της Ζωζώς Σαπουντζάκη έκανε κάποιες αποκαλυπτικές δηλώσεις σχετικά με τη σχέση της με τον Γιώργο Νταλάρα!

Η πολυτάλαντη ηθοποιός και χορεύτρια Μαρία Ιωαννίδου έδωσε συνέντευξη για τη νομική οδό την οποία έχει λάβει το θέμα της ηλικίας της στη Wikipedia, τον λόγο που δεν τη βλέπουμε στο J2US, ενώ διευκρινίζει τη θέση της γύρω από τη σχέση που αποκάλυψε πρόσφατα ότι διατηρούσε με τον Γιώργο Νταλάρα τη δεκαετία του ’90.

Το θέμα με την ηλικία της

«Προχωράει νομικά το θέμα με την ηλικία μου. Μου έχουν προσθέσει πολλά χρόνια. Είμαι εγώ 81; Όχι, πείτε μου, είμαι 81;», απάντησε χιουμοριστικά.

«Συναντήθηκα με τον κύριο Κοκλώνη για να είμαι στο J2US αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα. Είπε και ξείπε. Κάποιος με «καρφώνει», κάποιος δεν με θέλει, κάτι συμβαίνει. Όλα καλά, δεν κρατάω κακία. Άσε το παιδί να κάνει καριέρα… αν μπορέσει», δηλώνει στη συνέχεια η ηθοποιός.

Η σχέση της με τον Γιώργο Νταλάρα

«Ήμουν με τον Γιώργο Νταλάρα, όταν για έναν χρόνο με τον Φρέντυ είχαμε χωρίσει για δικούς μας λόγους. Σε αυτό το διάστημα έκανα μία σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα, όχι στο διάστημα που ήμουν με τον Φρέντυ», ξεκαθαρίζει η Μαρία Ιωαννίδου αμέσως μετά.

«Απατάς τον Φρέντυ Γερμανό; ΠοτέΈλεος πια με την κακία! Έγραψαν και είπαν διάφορα! Δεν ντρέπονται; Θα το ‘λεγα αν ήταν αλλιώς; Μόνη μου το είπα, δεν το ήξερε κανείς αυτό», καταλήγει η Μαρία Ιωαννίδου εμφανώς ενοχλημένη.

Διαβάστε επίσης:

‘Βομβες’ από τη Μαρία Ιωαννίδου για την Ναταλία Γερμανού: «Δεν έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας! Ήταν σαν…»

Exit mobile version