Τουρκοκύπριοι δημοσιογράφοι, με τσιρότα στο στόμα, καταγγέλλουν όργιο λογοκρισίας στο ψευδοκράτος!

Η φράση «ελευθερία του Τύπου» κοντεύει να καταντήσει χιλιοακουσμένο ανέκδοτο στους σκοτεινούς καιρούς που ζούμε, με τους δημοσιογράφους που εξακολουθούν να τιμούν το επάγγελμά τους, να προσπαθούν να εκφράσουν την πικρία τους για τη διαμορφωθείσα κατάσταση.

Όπως, για παράδειγμα, έπραξαν σήμερα Τουρκοκύπριοι δημοσιογράφοι που έδωσαν το «παρών» στη Βουλή του ψευδοκράτους, οι οποίοι προσήλθαν στον προαύλιο χώρο με μονωτική ταινία στα στόματά τους, εκφράζοντας, κατ’ αυτόν τον τρόπο, τη διαμαρτυρία τους για σειρά νομοσχεδίων της «ψευδοκυβέρνησης», τα οποία προωθούνται έπειτα από οδηγίες της Τουρκίας.

Συγκεκριμένα, η Ένωση Τουρκοκυπρίων Δημοσιογράφων ξεκίνησε διαμαρτυρία στο κοινοβούλιο της αυτοαποκαλούμενης «Τουρκικής Δημοκρατίας Βόρειας Κύπρου» κατά των «αντιδημοκρατικών νόμων που επιβάλλονται βάσει του νέου πρωτοκόλλου με την Τουρκία».

Ως εκ τούτου, Τουρκοκύπριοι δημοσιογράφοι από διάφορα μέσα μαζικής ενημέρωσης έκαναν την εμφάνισή τους στη «ψευδοβουλή», έχοντας τα στόματά τους κλεισμένα με τσιρότα.

Exit mobile version