Τρίτη του Πάσχα: Τι λένε σήμερα τα άστρα για τα 12 ζώδια;

Μία χαρούμενη και απολαυστική Τρίτη ανοίγεται μπροστά μας, όπου έχουμε τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς και η Σελήνη από το ζώδια του Ταύρου μας κάνει πιο ανοιχτούς στην απόλαυση, στην άνεση, στην χαλάρωση και στην επαφή με την φύση! Η σύνοδος Σελήνης/Αφροδίτη μας δίνει το μήνυμα ότι η μέρα είναι γεμάτη ρομάντζο και τρυφερότητα!

Σήμερα ωστόσο, σχηματίζεται και ένα ευεργετικό εξάγωνο ανάμεσα στον Ήλιο από τον Ταύρο με τον Κρόνο από τους Ιχθείς, μία όψη που μας βοηθά στην θεμελίωση σχεδίων. Τα ευεργετημένα ζώδια είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς!

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, η Τρίτη φέρνει μια ήρεμη ενέργεια με τη Σελήνη στον Ταύρο να ευνοεί στιγμές ηρεμίας και προσωπικής ευχαρίστησης, όπως και σιγουριάς. Η σύνοδός της με την Αφροδίτη υπόσχεται ένα κλίμα αρμονίας, καθώς και μια ευκαιρία να αναδείξεις τη δημιουργική σου πλευρά και να αισθανθείς πραγματική χαρά. Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο υποδηλώνει μια περίοδο όπου η προσοχή στη λεπτομέρεια και η υπομονή θα ανταμειφθούν σε βάθος χρόνου.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, η Τρίτη σου φέρνει ένα ξεχωριστό κλίμα αρμονίας και ευεξίας, καθώς η Σελήνη στο ζώδιό σου σε σύνοδο με την Αφροδίτη εξασφαλίζει ικανοποίηση και σαρκικές απολαύσεις. Είναι μια ιδανική μέρα για να νιώσεις χαρά, να ανανεώσεις την εμφάνισή σου ενώ ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο ενισχύει τις φιλοδοξίες σου και σε προτρέπει να εστιάσεις στους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Είναι μία ευνοϊκή στιγμή για να πραγματοποιήσεις διάφορα όνειρά σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Δευτέρα φαίνεται να φέρνει μια πιο αναστοχαστική και ήρεμη ατμόσφαιρα, Δίδυμε, καθώς η Σελήνη στον Ταύρο ενθαρρύνει τη βαθιά σκέψη και την αυτοσυγκέντρωση. Είναι η απόλυτη στιγμή για διαλογισμό και ποιοτική ενδοσκόπηση. Η σύνοδός της με την Αφροδίτη υπογραμμίζει την ανάγκη για ηρεμία και αρμονία στον εσωτερικό σου κόσμο. Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο σου δωρίζει μια σταθερή βάση για να δουλέψεις τις φιλοδοξίες σου με ρεαλισμό και πειθαρχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκινάκι μου η σημερινή Τρίτη μοιάζει φανταστική αφού ολοκληρώνονται ευνοϊκές όψεις που ενδυναμώνουν τις φιλίες σου, ενώ παράλληλα έρχεσαι σε επαφή με νέο κόσμο! Σήμερα, το εξάγωνο μεταξύ Ήλιου και Κρόνου σε βοηθά να κτίσεις γερές βάσεις και να αποκτήσεις γνώσεις που υποστηρίζουν την προσωπική κι επαγγελματική σου ανάπτυξη. Αντίστοιχα, η Σελήνη στον Ταύρο σε σύνοδο με την Αφροδίτη σε καθιστά εμφανώς πιο δημοφιλή και μαζί πραγματοποιείς στόχους σου, μέσα από συλλογικές προσπάθειες!

ΛΕΩΝ

Φίλε μου Λέοντα, αυτή η Τρίτη σηματοδοτεί μια ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδο για την καριέρα και τη δημόσια εικόνα σου, με τη Σελήνη στον Ταύρο σε σύνοδο με την Αφροδίτη να ενισχύει την γοητεία και την προσωπική σου έκφραση σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο χαρίζει την απαιτούμενη σταθερότητα και δομή, ενθαρρύνοντάς σε να προχωρήσεις με σοφία και ωριμότητα στους επαγγελματικούς και οικονομικούς σου στόχους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, αυτή η Τρίτη σου φέρνει δυνατότητες για πνευματική ανάπτυξη και εξερεύνηση. Η Σελήνη στον Ταύρο σε σύνοδο με την Αφροδίτη ενισχύει την αναζήτηση αρμονίας και ομορφιάς στις ιδέες και τις πεποιθήσεις σου. Είναι μια ιδανική στιγμή για να ανοιχτείς σε νέες εμπειρίες και να εμβαθύνεις στην κατανόηση του κόσμου γύρω σου. Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο στηρίζει τη δέσμευσή σου σε σχέσεις και συνεργασίες, φέρνοντας σταθερότητα και μακροπρόθεσμη ανάπτυξη.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η Τρίτη έφτασε και φέρνει μια εσωτερική αναζήτηση και μεταμόρφωση, καθώς η Σελήνη στον Ταύρο σε σύνοδο με την Αφροδίτη σε κάνει να θέλεις να συνδεθείς ουσιαστικά με τον περίγυρό σου. Είναι μια στιγμή όπου επανεξετάζεις τις αξίες σου και βρίσκεις ισορροπία μεταξύ της υλικής και συναισθηματικής σου ευημερίας. Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο υπογραμμίζει την επιμονή και υπομονή στις προσπάθειές σου για αυτοβελτίωση και τις ενίσχυσης των οικονομικών σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, αυτή η Τρίτη αποκαλύπτει μια ευκαιρία για αρμονικές σχέσεις και συνεργασίες. Η Σελήνη στον Ταύρο σε σύνοδο με την Αφροδίτη φωτίζει τον τομέα των συνεργασιών, προσφέροντας έναν υπέροχο χρόνο για να ενδυναμώσεις τις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις σου. Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τα ζώδια στον Κρόνο υποδηλώνει αυξημένη δέσμευση και σταθερότητα στους δεσμούς σου, καθώς και ευκαιρίες για ανάπτυξη μέσα από μακροπρόθεσμο σχεδιασμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, αυτή η Τρίτη σου χαρίζει μια εστίαση στην καθημερινότητά σου. Η Σελήνη στα ζώδια του Ταύρου, σε σύνοδο με την Αφροδίτη, φέρει έναν αέρα που θα ενισχύσει την επιθυμία σου για προσωπική φροντίδα και ευεξία. Θα χρειαστεί να βρεις ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικού χρόνου. Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο υποδεικνύει ότι η διορατικότητα και η προσοχή στις λεπτομέρειες θα είναι κλειδιά για την πρόοδο και την επίτευξη των στόχων σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, αυτή η Τρίτη σου υπόσχεται μια ημέρα γεμάτη δημιουργικότητα και έμπνευση, καθώς η Σελήνη στον Ταύρο σε σύνοδο με την Αφροδίτη φωτίζει τον τομέα της προσωπικής σου έκφρασης. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ασχοληθείς με χόμπι, να εκφράσεις την καλλιτεχνική σου πλευρά και να αναζωογονήσεις τις προσωπικές σου σχέσεις. Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο φέρνει ένα αίσθημα σταθερότητας και δομής στα ζώδια, επιτρέποντάς σου να διαχειριστείς αποτελεσματικά τόσο τις δημιουργικές όσο και τις προσωπικές σου υποθέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η Τρίτη έφτασε και σου υπόσχεται μια ηρεμίας στο σπίτι με την οικογένεια. Η Σελήνη στον Ταύρο σε σύνοδο με την Αφροδίτη χαρίζει μια ατμόσφαιρα αρμονίας και ευεξίας στον προσωπικό σου χώρο. Εκτιμάς τις μικρές χαρές με τους κοντινούς σου ανθρώπους ή ανανεώνεις τον προσωπικό σου χώρο. Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο ενισχύει την ανάγκη για δομή και οργάνωση, προσφέροντας μια ευκαιρία να κάνεις τις αναγκαίες προσαρμογές κι επιδιώκεις ισορροπία και σταθερότητα στην καθημερινότητά σου.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η Τρίτη ξεκινάει για τα ζώδια με μια ενθαρρυντική ενέργεια, καθώς η Σελήνη στον Ταύρο σε σύνοδο με την Αφροδίτη σε υποστηρίζει να κάνεις όμορφες συναντήσεις και προσφέρει θετικά νέα. Σήμερα πρόκειται να συνδεθείς με ανθρώπους κοντά σου και να εκφράσεις τις σκέψεις σου με δημιουργικότητα. Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο φέρει μια αίσθηση σταθερότητας στις προσωπικές σου εκφράσεις και στις δημιουργικές σου προσπάθειες, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση και την παραγωγικότητά σου.

Exit mobile version