Τζάστιν και Χέιλι Μπίμπερ: Η ανακοίνωση της Χέιλι για την εγκυμοσύνη της – Το μήνυμα της μητέρας του Τζάστιν

Ο Τζάστιν και η Χέιλι Μπίμπερ, οι οποίοι παντρεύτηκαν το 2018, ανακοίνωσαν τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης της Χέιλι την Πέμπτη 9 Μαΐου, αφού επιβεβαίωσαν την αγάπη τους ο ένας στον άλλον κατά τη διάρκεια μιας τελετής ανανέωσης όρκων στη Χαβάη.

Τόσο ο 30χρονος τραγουδιστής Τζάστιν, όσο και το 27χρονο μοντέλο Χέιλι μοιράστηκαν φωτογραφίες και βίντεο από την τελετή, την οποία τέλεσε ο στενός τους φίλος και πάστορας, Τζούντα Σμιθ.

Οι φωτογραφίες δείχνουν το ζευγάρι να διαβάζει χειρόγραφα γράμματα ο ένας στον άλλο, να ανταλλάσσει φιλιά, να κρατιέται από το χέρι και να αγκαλιάζεται σε έναν πράσινο λόφο.

Η αντίδραση της μαμάς του Τζάστιν Μπίμπερ

Η μητέρα του Τζάστιν Μπίμπερ, Πάτιε Μαλέτ, είναι «τόσο ενθουσιασμένη» που θα γίνει γιαγιά.

Η 49χρονη ανέβασε την Πέμπτη ένα βίντεο στο Instagram, λίγες ώρες αφότου ο γιος της και η σύζυγός του, Χέιλι Μπίμπερανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

«Περίμενα λοιπόν αυτή τη μέρα και τώρα που το μοιράστηκαν μπορώ επιτέλους να το γιορτάσω μαζί σας», ανέφερε η Μαλέτ. «Θεέ μου, θα γίνω γιαγιά. Θεέ μου!».

Και συνέχισε: «Τζάστιν και Χέιλι, θα γίνετε οι καλύτεροι γονείς και είμαι τόσο ενθουσιασμένη. Ω, Θεέ μου. Δοξάστε τον Θεό».

Η Μαλέτ συνεχάρη επίσης το ζευγάρι στη λεζάντα, λέγοντας στους θαυμαστές της ότι «η καρδιά της είναι τόσο γεμάτη».

«Τι συναρπαστική νέα περιπέτεια», έγραψε. «Σας αγαπώ τόσο πολύ!».

Exit mobile version