Βασιλιάς Κάρολος: Τραγικά τα νέα για την υγεία του-Ανεβαίνουν άμεσα στο θρόνο Ουίλιαμ και Κέιτ – «Είναι ξεκάθαρο, το σχέδιο προχωρά»

Ο Βασιλιάς Κάρολος συνεχίζει να δίνει τη μάχη του με τον καρκίνο, έχοντας διαγνωστεί πριν από λίγο καιρό, με τον μονάρχη της Βρετανίας να το ανακοινώνει δημόσια και το κύμα συμπαράστασης υπήρξε μαζικό στο πλευρό του, δείχνοντας την αγάπη που υπάρχει στο πρόσωπο του ιδίου, αλλά και στη βασιλική οικογένεια.

Οι επίσημες ενημερώσεις έρχονται, πάντως, με το… σταγονόμετρο και εσχάτως αναφέρεται πως ο Βασιλιάς Κάρολος έχει δει την κατάστασή του να βελτιώνεται, όμως ένα δημοσίευμα του The Daily Beast έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα. Συγκεκριμένα, το εν λόγω ΜΜΕ επικαλείται το γεγονός, ότι οι επίσημες πηγές του Μπάκιγχαμ αποφεύγουν οποιαδήποτε επαφή, για να μη βρεθούν στη δύσκολη θέση να απαντούν στις όποιες φήμες για την υγεία του, κάτι που σημαίνει πως μάλλον τα πράγματα είναι αρκετά πιο σοβαρά, από όσο ήδη φαίνεται.

Η εξήγηση της σιωπής της πλευράς Καρόλου

Σύμφωνα με ειδικούς στα θέματα της βασιλικής οικογένειας, η σιγή αυτή μόνο θετικός οιωνός δεν μπορεί να είναι, με αποτέλεσμα να έχουν αρχίσει νέες αναφορές για την προετοιμασία της κηδείας του Βασιλιά Καρόλου. Η κατάσταση μοιάζει να μην έχει βελτιωθεί, όπως όλα δείχνουν και παρά τις επίσημες απαντήσεις, με αποτέλεσμα, όπως αναφέρει το The Daily Beast χαρακτηριστικά, να έχουν ήδη βγει τα σχέδια για το τι θα ακολουθήσει μετά το θάνατό του, προκειμένου να είναι άπαντες έτοιμοι σε αυτό το κομμάτι.

Όπως σχολιάζεται, άλλωστε, ο Κάρολος ποτέ δεν ανέφερε από τι είδους καρκίνο πάσχει, κάτι που σημαίνει πως δεν μπορεί και να γνωρίζει κανείς πόσο χρόνο έχει μπροστά του και, φυσικά, αν αντιμετωπίζεται, ειδικά στην ηλικία όπου βρίσκεται, στα 75 του χρόνια. Μια στρατιωτική πηγή, πάντως, για αυτό το λόγο ακριβώς και γνωρίζοντας, ότι η θητεία του ως Βασιλιάς δε θα κρατήσει πολύ, επεσήμανε πως τα σχέδια ήδη είχαν ξεκινήσει να εκπονούνται την ημέρα, που τάφηκε η Βασίλισσα Ελισάβετ.

Μένει να φανεί το τι θα συμβεί στο επόμενο χρονικό διάστημα και αν ισχύει, ότι σύντομα θα υπάρξει κάποια εξέλιξη για τον Κάρολο, κάτι που σημαίνει πως ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ, έχοντας την Κέιτ Μίντλετον στο πλευρό του, ελπίζοντας πως σύντομα θα περάσει τη δική της περιπέτεια με τον καρκίνο, πρέπει να είναι έτοιμος για όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και το να ανέβει σύντομα στο θρόνο.

Exit mobile version