Βίκυ Φλέσσα: Παρά την κατακραυγή, επιμένει ότι “Μαζί σκοτώσαμε τα παιδιά στα Τέμπη” – Το Μέγαρο Μαξίμου πως την ανέχεται;

Απώλεια ενσυναίσθησης και ρεσιτάλ κυνισμού από υποψήφια Ευρωβουλευτή, που προσβάλλει τις θεμελιακές αξίες της Ν.Δ.

Σε νέο ρεσιτάλ κυνισμού επιδόθηκε η γνωστή για τις προκλητικές της δηλώσεις για τα θύματα των Τεμπών, Βίκυ Φλέσσα, σε τηλεοπτικό πάνελ. Ναι, “όλοι μαζί σκοτώσαμε τα παιδιά στα Τέμπη” επανέλαβε με ακόμη μεγαλύτερη προκλητικότητα, προσθέτοντας, μάλιστα, ότι “δεν φταίει καμία κυβέρνηση, αλλά ξεχωριστά ο καθένας από εμάς”!

Είναι απορίας άξιον, πως το Μέγαρο Μαξίμου και προσωπικά ο πρωθυπουργός ανέχονται τέτοιου είδους επαναλαμβανόμενες τοποθετήσεις, που εκθέτουν βαρύτατα το Ευρωψηφοδέλτιο ακόμη και στα μάτια των άλλων πολιτών, που έχουν στην ψυχή και την συνείδηση τους καταγεγραμμένη την Ν.Δ. με τις θεμελιακές αξίες πιάνω στις οποίες την ίδρυσε ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής. Ας δούμε αναλυτικότερα τώρα την (επαναλαμβανόμενη)πρόκληση της υποψήφιας Ευρωβουλευτού της Ν.Δ., Βίκυ Φλέσσα:

«Η τραγωδία των Τεμπών είναι στα χέρια της δικαιοσύνης. Εάν από το 1981 έως σήμερα όχι μόνο στον ΟΣΕ, αλλά και σε άλλα πεδία, γνωρίζαμε ότι στο τρένο ήταν μέσα το παιδί μας, η μάνα μας και γενικά δικοί μας άνθρωποι, τότε θα κάναμε σωστά τη δουλειά μας.

Τα παιδιά αυτά όλα μαζί τα σκοτώσαμε, είτε αφορά τα Τέμπη, είτε το Μάτι και είμαστε μία κοινωνία σάπιων ανθρώπων.

Δεν φταίει καμία κυβέρνηση. Κάθε άτομο ξεχωριστά φταίει. Να επιστρέψουμε σε μία κουλτούρα αγάπης. Ζούμε σε μία κουλτούρα βίας και τοξικότητα. Ζούμε σε μία δυστοπική κοινωνία με φόβο».

Exit mobile version