Βίκυ Καρνέζη: Τι λέει στο η μέλλουσα σύζυγος του Μανώλη Πετσίτη? (βίντεο)

Γαμπρός στο πλευρό της εντυπωσιακής τραγουδίστριας Βίκυς Καρνέζη ετοιμάζεται να ντυθεί το καλοκαίρι ο Μανώλης Πετσίτης. Ο «συμβουλάτωρας» του Μεγάρου Μαξίμου και φίλος του υπουργού Νίκου Παππά φαίνεται πως βρήκε το άλλο του μισό στο πρόσωπο της sexy αοιδού, με την οποία είναι μαζί από τον περασμένο Μάιο. Έτσι, λοιπόν, οι δυο τους ετοιμάζονται να ανέβουν το καλοκαίρι τα σκαλιά της εκκλησίας, επισημοποιώντας έτσι τη σχέση τους.
Οι προετοιμασίες για τον γάμο τους, ο οποίος αναμένεται να γίνει στον τόπο καταγωγής της νύφης, την όμορφη Πάρο, με βιολιά και νησιώτικα τραγούδια, έχουν ήδη ξεκινήσει. Κουμπάροι θα είναι η επίσης εκρηκτική τραγουδίστρια Έρη Ζώρα, αλλά και ο Άκης Κικιδάκης.
Η Βίκυ Καρνέζη μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου και, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Γνωριζόμαστε από τον Μάρτιο, τα φτιάξαμε τον Μάιο, είχαμε χωρίσει για ένα διάστημα και τώρα είμαστε ξανά μαζί… Πρώτα ο Θεός ο γάμος μας θα γίνει το καλοκαίρι, μάλλον στην Πάρο. Μπορεί και στην Κρήτη όμως, θα δούμε. Καλεσμένος θα είναι πολύς κόσμος… Είμαστε μαζί λιγότερο από ένα χρόνο, αλλά είμαστε πολύ αγαπημένοι. Είναι μεγάλη ευλογία να βρεις το άλλο σου μισό…».
Δες το βίντεο που ακολουθεί:
Exit mobile version