‘Βόμβα’ από τον ΣΚΑΙ: Τέλος εποχής για την Σία Κοσιώνη;

Συναγερμός έχει σημάνει στον ΣΚΑΙ με τις επιδόσεις της Σίας Κοσιώνη, η οποία δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες στο κανάλι!

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια φέτος έχει εδραιωθεί σε μονοψήφια νούμερα κάτι που έχει προκαλέσει πολλά ερωτήματα και πονοκεφάλους στους ιθύνοντες του ΣΚΑΙ! Ο προβληματισμός αυτός γίνεται ακόμα πιο έντονος από το γεγονός πως τα Σαββατοκύριακα οι επιδόσεις του Νίκου Στραβελάκη είναι πολύ καλύτερες, κάτι που δείχνει πως ίσως να μην φταίει το κανάλι για το γεγονός πως η Σία Κοσιώνη και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ έχει καθιερωθεί στις τελευταίες θέσεις της τηλεθέασης!

Τέλος εποχής για την Σία Κοσιώνη;
Πληροφορίες αναφέρουν πως το “ποτήρι έχει ξεχειλίσει” και αναμένεται να να παρθούν φέτος αποφάσεις σχετικά με το μέλλον της παρουσιάστριας! Προς το παρόν δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσής της και “διαζυγίου” ωστόσο το πρώτο σενάριο που βρίσκεται στο προσκήνιο είναι να γίνει τράμπα με τον Νίκο Στραβελάκη και να πάει στη ζώνη του Σαββατοκύριακου! Μια εξέλιξη που ούτε να ακούει δεν θέλει η Σία Κοσιώνη!

Στο κανάλι φέρονται να έχουν πάρει την απόφαση του χρόνου, δηλαδή την τηλεοπτική σεζόν 2022-23, να πορευτούν δίχως την Σία Κοσιώνη στην κεντρική παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων και να κοιτάξουν μήπως εξασφαλίσουν μια εκπομπή για την παρουσιάστρια του σύζυγο του Δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη!

Όπως και να έχει πάει για ένα τέλος εποχής στον ΣΚΑΙ με την Σία Κοσιώνη, όσον έχει να κάνει με την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού του Φαλήρου! Ακόμα βέβαια είναι αρκετά νωρίς αλλά για όποια εξέλιξη θα σας κρατάμε ενήμερους!

Exit mobile version