Ξέσπασε ο Κώστας Τσουρός κατά του Γιώργου Λιάγκα: «Ο Κασσελάκης τώρα είναι κάπου μαζί με τον Λιάγκα, δεν θα με διαψεύσουν»

Ο Κώστας Τσουρός σχολίασε την διαμάχη που ξέσπασε ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από τον αέρα της εκπομπής του στο Mega σήμερα 25/5.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Τσουρός σχολίασε: «Έχεις μια πληροφορία που αντικρούει μια πληροφορία ενός άλλου συναδέλφου, πες την πληροφορία σου, γιατί πρέπει να καταδείξεις ότι ο άλλος έχει κάνει λάθος; Λάθη έχουμε κάνει όλοι, δε χρειάζεται να πεις “Σταματίνα μου, κάνεις λάθος, δεν θα τραγουδήσει ο Αργυρός”».

«Πες το δικό σου ρεπορτάζ χωρίς να πεις ότι ο άλλος κάνει λάθος. Καταλαβαίνω και κατανοώ ότι το ρεπορτάζ είναι ρεπορτάζ, γιατί πρέπει να πεις ότι ο άλλος έκανε λάθος στη δουλειά του;» ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε:

«Ο ίδιος ο Κασσελάκης σήμερα το πρωί είπε στη Φαίη Μαυραγάνη ότι είναι γελοίο αυτό που γίνεται. Να πω βέβαια ότι ο Κασσελάκης τώρα είναι κάπου μαζί με τον Λιάγκα, δεν θα με διαψεύσουν, γιατί θα το δούμε την εβδομάδα που έρχεται» ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Η διαμάχη της Σταματίνας Τσιμτσιλής και του Γιώργου Λιάγκα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε στον Γιώργο Λιάγκα το πρωί της Τρίτης (21/5) μέσω της εκπομπής της, αναφερόμενη σε όσα είπε ο παρουσιαστής προς διάψευση του ρεπορτάζ της για το γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Πρωινό», την Δευτέρα (20/5) διέψευσε κατηγορηματικά πως ο καλλιτέχνης θα τραγουδήσει στον γάμο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, η παρουσιάστρια του Happy Day όμως, επιμένει στη δική της εκδοχή.

«Επειδή ο Γιώργος Λιάγκας διέψευσε ένα ρεπορτάζ που είπα εγώ ο Γιώργος Λιάγκας, θέλω να πω ότι επιμένω στο ρεπορτάζ μου. Δεν είπα ότι έχουν κλείσει συμβόλαιο και ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει αναλάβει τη διασκέδαση. Είπα ότι όλο αυτό θα γίνει φιλικό επίπεδο, και το γνωρίζω από πολύ καλή πηγή, οπότε Γιώργο μου διασταύρωσε και εσύ το δικό σου ρεπορτάζ.

Θα είναι ένα καλεσμένος που μεταξύ άλλων, θα αναλάβει και τη διασκέδαση. Το πόσα τραγούδια θα πει δεν το ξέρω. Ο Γιώργος μπορεί να ήθελε να ξεκαθαρίσει ότι δεν θα είναι σε μια μορφή συνεργασίας, εγώ όμως, δεν μίλησα για συνεργασία. Αν μας καλέσει ο κύριος Κασσελάκης στον γάμο θα δούμε», ξεκαθάρισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Λιάγκας: «Είμαι ομοφυλόφιλος; Να το κοιτάξω μήπως είμαι κρυπτοομοφυλόφιλος;»

Exit mobile version