Ξέσπασμα οργής του Στέφανου Κωνσταντινίδη κατά του Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Φαφλατά, νεόπλουτε, αμετροεπή…» – Τι δήλωσε ο σταρ του NBA;

Το Βερολίνο φιλοξενεί το φετινό final 4 μπάσκετ και με έντονο το ελληνικό ενδιαφέρον έδωσε το παρόν και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, καθώς ο αδερφός του Κώστας αγωνίζεται με τη φανέλα του Παναθηναικού και θα βρεθεί την Κυριακή στον μεγάλο τελικό διεκδικώντας τον 7ο τίτλο για την Ελληνική ομάδα.

Όπως ήταν λογικό ο Γιάννης τράβηξε τα βλέμματα επάνω του ενώ κάποιες δηλώσεις του έφεραν εκτός εαυτού τον Στέφανο Κωνσταντινίδη και η απάντησή του ήταν κόλαφος στον σταρ του NBA χαρακτηρίζοντάς τον μεταξύ άλλων ως Φαφλατά, νεόπλουτε, αμετροεπή.

Οι δηλώσεις του που εξόργισαν τον Στέφανο Κωνσταντινίδη

“Δεν ξέρω αν θα έπαιζα σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό, αλλά σίγουρα αν θα γυρνούσα ποτέ θα πήγαινα πίσω στον Φιλαθλητικό, από εκεί που ξεκίνησα πιτσιρικάς. Δεν με ήθελε ο Ολυμπιακός κι ο Παναθηναϊκός, γιατί τώρα να έρθω στα 38 μου; Θα πάω στον Φιλαθλητικό κι όπου και να είμαι θα τους ανεβάσω στην Α1 ή θα αγοράσω μία ομάδα. Γιώργο θα αγοράσω μία ομάδα! Αν μας πουλήσει την ομάδα του ο κύριος Γιαννακόπουλος που δεν το βλέπω ή ο κύριος Αγγελόπουλος θα αγόραζα μία ομάδα”

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Κόλαφος» κατά του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Για να απαντήσει ο δημοσιογράφος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram δημοσιεύοντας μάλιστα και μια φωτογραφία από σχετικό δημοσίευμα

«Αγαπητέ Γιάννη μας. Ο #Ολυμπιακός και ο #Παναθηναικός είναι ιδέες στην Ελλάδα ΜΑΣ, όπως είναι και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Αυτές οι ιδέες αγαπητέ νεόπλουτε, προικισμένε παιχταρά, ΔΕΝ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ! Όχι γιατί υπάρχουν αρκετοί «ολιγάρχες» στην Ελλάδα μας που έχουν πιο πολλά χρήματα από σένα, όχι γιατί τα χρήματα τους είναι προιόν αρκετών χρόνων στις επιχειρήσεις και οχι 4-5 χρόνων στον επαγγελματικό αθλητισμό, μήτε γιατί «μπαίνουν μέσα» από το «ψώνιο» τους, οπότε μην το βλέπεις ως επένδυση!

Κυρίως διότι αγαπητέ Γιάννη μας, οι αξίες δεν ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ στη χώρα μας, όπως στην Αμερική που ζεις και για να αγοράσεις Ολυμπιακό ή Παναθηναικό πρέπει πριν τα φράγκα να έχεις την ολυμπιακή ή παναθηναική ΨΥΧΗ, φαφλατά, νεόπλουτε, αμετροεπή, αμερικΛανε στη σκέψη, παιχταρά ΜΑΣ»

Η ανάρτησή του

Exit mobile version