Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Η συνταγή για το νοστιμότερο μπριάμ στο πι και φι

Το πιο εύκολο και απολαυστικό φαγητό του καλοκαιριού! Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου σας έχει την καλύτερη συνταγή για γρήγορο και πεντανόστιμο μπριάμ.

Δείτε πως θα φτιάξετε εύκολα και γρήγορα μπριάμ:

Υλικά

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Η συνταγή για το νοστιμότερο μπριάμ στο πι και φι

Εκτέλεση

Πλένουμε όλα τα λαχανικά  και τα κόβουμε σε καρέ.

Ζεσταίνουμε το μισό ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και ξανθαίνουμε το κρεμμύδι για 2 λεπτά.

Ρίχνουμε τις πιπεριές, το κολοκύθι, τη μελιτζάνα και σοτάρουμε για να λαδωθούν για 2- 3 λεπτά.

Προσθέτουμε την ντομάτα κομμένη σε καρεδάκια και τις πατάτες.

Τέλος προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και τη ζάχαρη.

Σιγοβράζουμε για 20 λεπτά (χωρίς προσθήκη νερού).

Τέλος, περιχύνουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο.

Πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά και τα τρίμματα ή τα καρέ φέτας.

Αποσύρουμε από τη φωτιά.

Σκεπάζουμε 5 λεπτά την κατσαρόλα και σερβίρουμε  με τραγανό φρέσκο ψωμί.

Τρώγεται και κρύο σαν σαλάτα.

Exit mobile version