Κέιτ Μίντλετον: Τροπή για την υγεία της πριγκίπισσας – Μπήκε για χειρουργείο στο Νοσοκομείο του Πάπα

Σε χειρουργείο υποβλήθηκε η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, στο Αγκοστίνο Τζεμέλι της Ρώμης, ανέφερε το ιταλικό περιοδικό Gente. Η πολυκλινική είναι το νοσοκομείο στο οποίο εισάγονται παραδοσιακά όλοι οι ποντίφικες, ενώ και ο σημερινός πάπας Φραγκίσκος έχει νοσηλευτεί επανειλημμένα.

Πηγές της πολυκλινικής Τζεμέλι, όπου η Κέιτ Μίντλετον νοσηλεύτηκε, δεν σχολιάζουν το δημοσίευμα, ενώ το περιοδικό υποστηρίζει ότι η πληροφορία προέρχεται από πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Ωστόσο, ο διευθυντής του ογκολογικού κέντρου του νοσοκομείου, καθηγητής Τζαμπάολο Τόρτορα, πρόσφατα είχε δηλώσει ότι «μπορεί να υποθέσει, κανείς, ότι o όγκος μπορεί να εντοπίσθηκε στην κοιλιακή χώρα και ενδέχεται να έπληξε τα γυναικολογικά όργανα ή το πεπτικό σύστημα». «Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι οι θεραπείες για τον καρκίνο των γυναικολογικών οργάνων έχουν βελτιωθεί σημαντικά, είναι αποτελεσματικές και για μεγάλο μέρος των ασθενών επιτυγχάνεται η ίαση», πρόσθεσε ο καθηγητής.

Όσον αφορά στον βασιλιά Κάρολο, το ιταλικό περιοδικό γράφει, τέλος, ότι «φέρεται να υποφέρει από έντονους πόνους στα κόκκαλα».

Νεότερα για την υγεία της 

Η Κέιτ Μίντλετον «κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να συμμετάσχει σε υπαίθριες δραστηριότητες» μετά τη διάγνωση με καρκίνο, ανέφερε ειδικός σε θέματα βασιλικής οικογένειας.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, 42 ετών, δημοσίευσε ένα συγκινητικό βίντεο τον περασμένο μήνα αποκαλύπτοντας ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο και ότι υποβάλλεται σε «προληπτική χημειοθεραπεία».

Εξήγησε ότι ήταν ένα «τεράστιο σοκ» για την ίδια και τον σύζυγό της, πρίγκιπα Γουίλιαμ και ότι τους πήρε αρκετό χρόνο για να επεξεργαστούν ιδιωτικά τις πληροφορίες.

Η Κέιτ πρόσθεσε ότι τους πήρε χρόνο για να εξηγήσουν τα πάντα στα τρία τους παιδιά – τον πρίγκιπα Τζορτζ, 10 ετών, την πριγκίπισσα Σάρλοτ, 8 ετών και τον πρίγκιπα Λούις, 5 ετών, «με τρόπο που τους ταιριάζει».

«Ήταν δύο απίστευτα δύσκολοι μήνες για ολόκληρη την οικογένειά μας, αλλά είχα μια φανταστική ιατρική ομάδα που με φρόντισε πολύ, για την οποία είμαι τόσο ευγνώμων», είπε η Κέιτ Μίντλετον στην ανακοίνωσή της.

«Το πιο σημαντικό είναι ότι μας πήρε χρόνο για να εξηγήσουμε τα πάντα στον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λούις με τρόπο που πρέπει και να τους καθησυχάσουμε ότι θα είμαι εντάξει».

Διαβάστε επίσης:

Δάκρυα χαράς για την Κέιτ Μίντλετον: Τιμήθηκε από τον βασιλιά Κάρολο για την δημόσια προσφορά της

Exit mobile version