Συγκλονίζει ο Γιώργος Καραμίχος: «Στα 49 μου αφαίρεσα τον καρκίνο από…»

Ο Γιώργος Καραμίχος βρέθηκε καλεσμένος στην παρέα των Rainbow Mermaids στο Youtube, ο οποίος μίλησε για την καριέρα του, για τις προκατειλλημένες κριτικές που δέχτηκε στο ξεκίνημά του, αλλά και τις σοβαρές περιπέτειες με την υγεία του που αντιμετώπισε.

 

Συγκλονίζει ο Γιώργος Καραμίχος: «Στα 49 μου αφαίρεσα τον καρκίνο από…»

 

Σαν παιδί ήθελε να ασχοληθεί με τον χορό, πράγμα που έκανε χωρίς να το γνωρίζουν οι δικοί του και όταν τους το αποκάλυψε η αντίδρασή τους δεν ήταν η καλύτερη.

«Στη Β’ Λυκείου είχα πάει στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στη Βέροια στο τμήμα Σύγχρονου Χορού με τη Σοφία την Αντωνιάδου, τη δασκάλα μου τότε. Ήμασταν μόνο δύο αγόρια τότε, εγώ και ο αδελφός της Σοφίας».

«Μετά έφυγε κι αυτός και έμεινα μόνος. Κάποια στιγμή πριν κάνουμε τη μεγάλη εκδήλωση στο τέλος της χρονιάς το ανακοίνωσα στους γονείς μου και δεν πήγε καθόλου καλά αυτό» εξομολογήθηκε αρχικά.

Ως νέος ηθοποιός αντιμετώπισε αρνητική κριτική βασισμένη σε στερεότυπα. «Έχει γραφτεί ότι “αυτός είναι πολύ όμορφος για να είναι καλός ηθοποιός. γιατί δεν γράφεις αν σου άρεσα ή όχι;» τόνισε.

Συγκλονίζει ο Γιώργος Καραμίχος: «Στα 49 μου αφαίρεσα τον καρκίνο από…»

 

 

Μέσα σε όλα αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

«Στα 25 μου έκανα την πρώτη μου σοβαρή επέμβαση, ήταν στη μέση μου, και μου άλλαξε εντελώς τη ζωή. Και στα 49 μου είχα τη δεύτερη πιο μεγάλη εγχείρηση, πέρσι που αφαίρεσα τον καρκίνο του πνεύμονα».

«Δεν είχα για χρόνια άδεια να δω το παιδί μου, ούτε στον εχθρό μου»
«Έκανα τη Ρεγγίνα στα 24 μου, είμαι 50 τώρα. Δεν ξέρω πως είναι να μην το έχει. Δεν ξέρω πως είναι το να μην είσαι μπαμπάς. Είναι σαν να διάλεξα μία από τις πιθανότητες. Για κάποιο λόγο δεν σκέφτηκα να διακοπεί η κύηση. Ήξερα ότι και εκείνη δεν μπορούσε να διακόψει την κύηση και πήρα την απόφαση “πάμε κι όπου μας βγάλει”. Χωρίσαμε μετά από λίγους μήνες και άλλαξε η ζωή μας. Πέρασα πράγματα που δεν το εύχομαι ούτε στον εχθρό μου. Δεν είχα άδεια για χρόνια να μην δω το παιδί μου. Υπάρχει και η νομοθεσία στην Ελλάδα που δεν βοηθάει για την συνεπιμέλεια. Μπορεί εύκολα ένας γονιός να χειριστεί το παιδί του.

Ό,τι και αν είναι ο άλλος γονιός – εκτός αν είναι κακοποιητικός – δεν έχεις το δικαίωμα να το στερείς από το παιδί. Το παιδί έχει ανάγκη να δει τους γονείς του. Δεν υπάρχει ο ιδανικός γονέας. Ο γιος μου είναι 10 ετών! Ζει στην Ελλάδα και με εμένα και τη μαμά του. Για αυτό γύρισα και εγώ από την Αμερική για να είμαι με το παιδί. Η μαμά του είναι Μεξικάνα. Ήρθε λόγω κορονοϊού, έγινε το lockdown. Η ίδια μπορούσε να δουλεύει online, ο μικρός πήγε σχολείο εδώ και αρνήθηκε να φύγει. Έγιναν κάποια συμβάντα. Μπήκαν με όπλο στο ιδιωτικό σχολείο της ξαδέρφης του. Κι όταν έμειναν εδώ και πήγε σχολείο μου είπε “νιώθω ήρεμη. Πάει το παιδί σχολείο και δεν φοβάμαι”».

Exit mobile version