Γλυκό ψυγείου με γιαούρτι, καρύδα και 2 ακόμα υλικά

Κάθε μπουκιά, μία πηγή πρωτεΐνης

Πεντανόστιμο γλυκό ψυγείου σε λίγα λεπτά, με γιαούρτι, καρύδα και 2 ακόμα υλικά. Τα πιο υγιεινά σοκολατάκια με γεύση καρύδα αλλά στην πιο υγιεινή εκδοχή τους καθώς βασικό υλικό είναι το γιαούρτι! Δεν έχουν ζάχαρη, είναι φουλ στην πρωτεΐνη και χαμηλά σε θερμίδες.

Υλικά για το γλυκό ψυγείου (για 30 σοκολατάκια)

Δείτε επίσης ΕΔΩ ακόμη μία συνταγή για ένα πεντανόστιμο γλυκό ψυγείου με μπισκότα και 3 υλικά

Εκτέλεση για το γλυκό ψυγείου

  1. Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι, την τριμμένη καρύδα και το μέλι.
  2. Ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.
  3. Μεταφέρουμε το μείγμα σε μία παγοθήκη και παγώνουμε στη κατάψυξη για τουλάχιστον 2 ώρες.
  4. Στο μεταξύ έχουμε λιώσει την κουβερτούρα.
  5. Βγάζουμε την παγοθήκη από την κατάψυξη και περνάμε μία μία τις μπουκίτσες στη λιωμένη κουβερτούρα.
  6. Ξανά βάζουμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει η κουβερτούρα.
  7. Αφαιρούμε και είναι έτοιμες για σερβίρισμα.

Λαχταριστό γλυκό ψυγείου με καραμέλα και σοκολάτα

Δροσερό, λαχταριστό και πανεύκολο γλυκό ψυγείου που από την πρώτη κιόλας μπουκιά, θα σας κλέψει την καρδιά!

Λαχταριστό γλυκό ψυγείου με καραμέλα και σοκολάτα. Ετοιμάζεται εύκολα, γρήγορα και απαιτεί ελάχιστα υλικά. Ο συνδυασμός της συνταγής με τη σοκολάτα και την καραμέλα είναι μοναδικός και τον προτιμούν μικροί και μεγάλοι.

Διαβάστε επίσης: Γλυκό ψυγείου με μόλις 5 υλικά – Έτοιμο σε 15 λεπτά χωρίς ψήσιμο

Υλικά:

Εκτέλεση

  1. Σε ένα ταψί κουζίνας απλώνουμε το κέικ, με ένα πινέλο το σιροπιάζουμε και στρώνουμε το καραμελωμένο ζαχαρούχο γάλα.
  2. Σε ένα μπολ αδειάζουμε την κρέμα στιγμής σοκολάτα, προσθέτουμε το γάλα και ανακατεύουμε καλά με το σύρμα.
  3. Αδειάζουμε και απλώνουμε με τη σπάτουλα την κρέμα σοκολάτας στο ταψί με το γλυκό μας.
  4. Σε ένα μπολ βάζουμε τη κρέμα γάλακτος, χτυπάμε με το μίξερ χειρός και την στρώνουμε πάνω από την κρέμα σοκολάτας.
  5. Βάζουμε το γλυκό μας 4 ώρες στο ψυγείο.
  6. Πασπαλίζουμε με μερικά τριμμένα φουντούκια, κόβουμε και σερβίρουμε.

Ένα μυστικό για τον μάγειρα

Για το σιρόπι βράζουμε 50 ml νερό και 50 γρ. ζάχαρη.

Πηγή: dimitrismichailidis.com

Exit mobile version